Barış Mahallesine sosyal tesis 

Barış Mahallesine sosyal tesis 

  Gebze Barış mahallesinin ve bölgenin tüm ihtiyaçlarının düşünülerek projelendirilen Barış Parkı Sosyal Tesisleri hizmete girdiğinde Gebzeliler...

 

 

Gebze Barış mahallesinin ve bölgenin tüm ihtiyaçlarının düşünülerek projelendirilen Barış Parkı Sosyal Tesisleri hizmete girdiğinde Gebzeliler eşsiz Eskihisar manzarasının keyfini burada çıkaracak. Toplam 2 bin 770 metrekare alan üzerinde ve 3 kattan oluşacak olan Barış Parkı Sosyal Tesisi tamamlandığında bölge sakini Gebzeliler; kına, nişan, düğün gibi cemiyetlerini tesisteki düğün salonunda Eskihisar manzarasına karşı yapabilecekler.

Bölgenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olan tesiste düğün salonunun yanı sıra kafe-restoran, taş fırın, mescit, çocuklar için oyun alanı, idari ofisler ve açık-kapalı otopark bulunuyor. Deniz ve Eskihisar Kalesi manzarasına sahip tesiste bölge halkının nezih bir ortamda yemek yiyebilecekleri restoran ve zaman geçirebilecekleri deniz manzarası eşliğinde kahvelerini içebilecekleri kafeterya da yer alacak.

İnşa çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiği Barış Parkı Sosyal Tesisinde tesiste ince işçilik çalışmaları devam ederken elektrik ve mekanik çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.