Barış için gitti, başından vurularak öldürüldü

Barış için gitti, başından vurularak öldürüldü

Gebze’de birlikte yaşadığı ve 1 çocuğu olan kız arkadaşı ile evlenmek isteyen ve ailesi ile barışmaya gittiği ileri sürülen Mehmet Tabak(19), davet üzerine gittiği iddia edilen evin önünde başından vurularak hayatını kaybetti.

Gebze İstasyon Mahallesi’nde önceki akşam meydana gelen olayda, birlikte yaşadığı ve 1 çocuğu olan kız arkadaşı R.T ile evlenmek ve ailesi ile barışmak isteyen Mehmet Tabak, davet üzerine gittiği iddia edilen evin önünde başından vurularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan baba Gıyasettin.T ve R.T’nin dayısı olduğu öğrenilen Kaya T. tutuklanarak cezaevine kondu.  Olay iddialara göre şu şekilde gelişti. Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Tabak,  Gebze İstasyon Mahallesi’nde oturan R.T ile tanışarak birlikte yaşamaya başladı.

 

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Bu birliktelikten bir de çocukları dünyaya gelince, R.T ile resmi evlilik yapmak isteyen Tabak ve aile büyükleri R.T’nin ailesi görüşerek  barışmak ve birlikte düğünlerini yapmak istedi.   Ancak Tabak ve ailesinin bu talepleri kabul edilmedi.  R.T’nin ailesi ile barışmak için tekrar görüşmek isteyen Tabak’ın bu isteği kabul edildi.  Tabak, görüşmek için R.T’nin ailesinin evine gitti.  Ancak evin önünde çıkan tartışmada Tabak başından vurularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak evde bulunan Gıyasettin .T. ve KayaT yakalanarak gözaltına alındı.  Emniyette işlemleri tamamlanan ve adli mercilere sevk edilen her iki zanlıda tutuklandı. Mehmet Tabak’ın cenazesi ise Gebze Balçık Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

cinayet1-1-001.jpeg

 

Haber: Abbas ÇAKAR 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.