Barış Beşiroğlu güven tazeledi

Barış Beşiroğlu güven tazeledi

  Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası’nın gerekleşen olağan genel kurulunda mevcut oda başkanı...

 

 

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası’nın gerekleşen olağan genel kurulunda mevcut oda başkanı Barış Beşiroğlu yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası’nın 6. olağana genel kurulu önceki gün gerçekleştirildi. asya Düğün Salonu’nda gerçekleşen olağan genel kurula Genel kurula Kocaeli Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili Kadir Durmuş, Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz, Gebze Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kenan Çelik, Gebze Şoförler Odası Başkanı Necati Kaya, Gebze Bakkallar Bayiler Büfeciler ve Sanatkârlar Odası Başkanı Secaattin Aydın, Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, Gebze Lokantacılar-Pastaneciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Yusuf Ziya Çalış, Gebze Minibüsçüler Odası Başkanı Şaban Ebik ve çok sayıda oda üyesi katıldı. Mevcut oda başkanı Barış Beşiroğlu’nun tek aday ve tek liste olunan genel kurulda Barış Beşiroğlu yeniden başkan seçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.