Baran Aydın gıda sektörüne Suat Usta Tantuni ile girdi

Baran Aydın gıda sektörüne Suat Usta Tantuni ile girdi

Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Baran Aydın, iş hayatının 10’ncu yılında iş kollarını genişletti. Gıda sektörüne Suat Usta Tantuni’nin Çayırova Mutlukent bayiisi olarak girdi

suat-usta-tantuni-8.jpg

 

10 yıl boyunca emlak ve inşaat sektöründe yer alan Gebze ve Çayırova’nın sevilen, genç iş insanı Baran Aydın, iş hayatının 10’ncu yılında iştigal alanını genişletti. Gebze Ticaret Odası’nda Meclis Üyesi ve Kızılay Çayırova Şubesi Başkan Yardımcısı da olan Baran Aydın ülkemiz genelinde franchise (sözleşmeye dayalı direkt bütünleşmiş pazarlama sistemi) şeklinde ağla yayılan Suat Usta Tantuni’nin Çayırova, Cadde Alyans konutları yerleşkesi içindeki, Çayırova Mutlukent adlı bayiliğini bu iş kolunda ve markada usta bir isim ortaklığında açtı. Aydın’ın ortağı, Gebze Center AVM içindeki Suat Usta Tantuni’nin işleticisi Serkan Yurtseven oldu.

CADDE ALYANS YERLEŞKESİNDE

 

suat-usta-tantuni-9-002.jpg

Baran Aydın ve Serkan Yurtseven ortaklığındaki Suat Usta Tantuni / Çayırova Mutlukent Şubesi, işletmenin ülkemiz genelindeki 14’ncü şubesi olarak hizmete girdi. İşyerinin resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak. Suat Usta Tantuni; Baran Aydın’ın da ortakları arasında yer aldığı Çayırova ilçe sınırlarındaki Cadde Alyans konutlarının içinde faaliyet gösteriyor.

DENEYİMLİ GÜLERYÜZLÜ 11 PERSONEL

200 metrekare alanda birbirinden güler yüzlü ve deneyimle 11 personelle hizmet verecek olan işyerinden dört motokurye ile Çayırova ve Gebze’nin her tarafına ulaşılabilecek. İşletme dışarıdan gelecek siparişleri (0262 – 646 00 33) no’lu telefondan kabul edecek.

İMALATTAN HALKA

Et tantuni, tavuk tantuni, yoğurtlu tantuni ile birlikte mönüsünde tatlı olarak künefeye yer veren Suat Usta Tantuni, çıkış noktası itibariyle 22 yıllık bir deneyim ve birikime sahip. Genç iş adamı Baran Aydın, “Gıda sektöründe yatırım olarak bu bölgeyi seçtim, gelişim hızla artıyor. Şu anda işletmecisi olduğumuz iş yerinin binasının müteahhitliğini de biz yaptık. Burada servis edilen her şey imalat.

HALKIN DAMAK TADINA UYGUN

suat-usta-tantuni-7.jpg

 

Tantuniyi, ülkemize has bir lezzet olmasının yanı sıra bölgemiz insanının damak tadına uygun bir yiyecek çeşidi olarak tercih ettik. Suat Usta Tantuni markasının bayiliğini üstlenmeyi ise sektördeki mazisiyle birlikte gerek kalite, gerekse lezzette halka kendisini ispatlamış olmasından tercih ettik” dedi.


 

DÖRT MOTOKURYE İLE

 

Normal koşullarda 60 kişi kapasiteli işyerlerinde Covid -19 sürecinden ötürü alınan tedbir kararlarına uyarak sınırlı sayıda misafir ağırlayacaklarını kaydeden Aydın, “Ancak dört motokuryeli aracımızla Gebze ve Çayırova’nın tüm mahallelerine yayılabilecek ve dileyen herkesin bu lezzete ulaşmasını, servis ağımızla sağlayacağız” dedi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.