BALON KUPA’DA PATLADI: 6-4

BALON KUPA’DA PATLADI: 6-4

  Darıca’da işler yolunda gitmiyor. Lige iki beraberlikle başlayan Darıca Gençlerbirliği, Türkiye kupası ilk turunda Kocaelispor’a penaltı...

 

 

Darıca’da işler yolunda gitmiyor. Lige iki beraberlikle başlayan Darıca Gençlerbirliği, Türkiye kupası ilk turunda Kocaelispor’a penaltı atışları sonunda elenerek büyük bir şok yaşadı. 

 

AMATÖR RUH, PARAYI YENDİ

Kocaelispor’un genç amatör ruhu, 3 milyona kurulan Darıca Gençlerbirliği’ne futbol dersi verdi. Faruk Sarman’ın yürekli gençleri, Tunahan Akdoğan’ın ne yaptığını bilmeyen takımını 120 dakikanın sonunda kupanın dışına gönderdi.

 

 

KOCAELİSPOR DARICA’YA DERS VERDİ

 

Türkiye Kupası 1.Tur maçında Darıca Gençlerbirliği kendi sahasında konuk ettiği Kocaelispor’a penaltı atışları sonunda 6-4 yenilerek kupaya daha ilk turdan veda etti. Maç sonunda Darıca Gençlerbirliği yönetimine ve oyuncu kadrosuna büyük tepki vardı. Genç kadrosuyla ayakta kalma mücadelesi veren Kocaelispor 120 dakika canla başla mücadele ederek futbolseverlerden büyük alkış aldı.

 

HELAL OLSUN KOCAELİSPOR’A 

 

Bir yanda 3 milyon gibi 3.ligin üzerinde bir bütçeyle sezona başlayan ve 15 yeni transfer yapan Darıca Gençlerbirliği diğer yanda altyapısından çıkardığı gençlerle yaşama mücadelesi veren,  genç futbolculardan oluşan Kocaelispor… 

Dün öyle bir maç oynandı ki ders niteliğindeydi. Kadroda küçük çaplı revizyon yapsa da Maça mutlak favori olarak çıkan Darıca Gençlerbirliği tamamı genç futbolculardan oluşan amatör ruhla mücadele eden Kocaelispor karşısında Aykut’un ilk yarıda attığı golle öne geçse de oyunun genelinde rakibine mahkum bir futbol ortaya koyarak hayal kırıklığı yaşattı. Kocaelispor, ne yaptığını bilen, organize bir futbol oynayarak tam bir takım görüntüsü verdi. Bunun meyvesini maçın son dakikalarında bulduğu golle alan Kocaelispor uzatma dakikalarında da Darıca’ya zor anlar yaşattı. Penaltı atışlarında Kocaelispor atışların tümünü gole çevirince kupada turlamayı başardı. Müzesinde iki Türkiye kupası bulunduran Kocaelispor’un genç yürekleri mazilerine yakışır bir mücadele örneği sergiledi. Darıca yürekli gençleri alkışlarla gönderirken, tarihinin en çok harcamasını yapan Darıca Gençlerbirliği’nin futboluna öfke kustu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.