Balkan Türkleri bu gecede buluştu

Balkan Türkleri bu gecede buluştu

 Gebze Balkan Türkleri Derneği’nin geleneksel gecesi muhteşem geçti. Eskihisar Old Castle Oteli’ndeki gece adeta siyasetçileri buluşturdu. Siyasetçilerin...

 

Gebze Balkan Türkleri Derneği’nin geleneksel gecesi muhteşem geçti. Eskihisar Old Castle Oteli’ndeki gece adeta siyasetçileri buluşturdu. Siyasetçilerin konuşmaları geceye damga vururken, halk oyunları gösterileri nefes kesti. Gecede çeşitli sanatçılar birbirinden güzel şarkılar seslendirirken, geceye katılanlar bol bol oynadılar ve doyasıya eğlendiler.

Geceye CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebze belediye başkanı Adnan Köşker, Çayırova belediye başkanı Ziyaettin Akbaş, Balıkesir Gökçeyazı Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Gebze belediye başkan aday adayı Yakup Yılmaz, CHP Gebze belediye başkan aday adayı Yüksel Genç, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Kocaeli Büyükşehir belediye başkan adayı Saffet Sancaklı, MHP Darıca belediye başkanı Arif Gülen, CHP Çayırova belediye başkanı Timur Koç, CHP Çayırova ilçe başkanı Rasim Meriç, CHP Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar, MHP Gebze ilçe başkanı Ferit Taşdemir, MHP Darıca ilçe başkanı Erkan Azeri ve çok sayıda siyasetçi ile davetli katıldı.

 KATKI SUNANLARA PLAKET

 

Dernek Başkanı Hüseyin Aksu davetlilerle yakından ilgilenirken, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaparak katılanlara teşekkür etti. Geceye katılan siyasi parti temsilcileri de birer konuşma yaptılar. Gecede ayrıca derneğe katkı sunanlara plaket takdim edildi. Gecenin en renkli anları, halk oyunları gösterileriydi. Halk oyunları ekiplerinin gösterileri davetliler tarafından beğeni ile izlendi. Daha sonra ise davetliler müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.