Balıklı Skunk zulası Kocaeli polisine takıldı

Balıklı Skunk zulası Kocaeli polisine takıldı

Yapmış oldukları yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatında, olası bir operasyonda dedektör köpeklerin burnuna yakalanmamak amacıyla, aracın içerisine balıkla doldurdular.

Yapmış oldukları yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatında, olası bir operasyonda  dedektör köpeklerin  burnuna yakalanmamak amacıyla, aracın içerisine balıkla doldurdular. Ancak, bu önlemleri bile Kocaeli Polisi  ve onun başarılı dedktör köpeği ‘Talisca’ geçemedi.

 Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele  ekipleri,  almış olduğu duyum ve yapmış oldukları   istihbari çalışmalar sonucu, bazı kişiler tarafından Kocaeli  Üzerinden yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağına dair bilgilere ulaştı. Alınan bilgiler doğrultusunda   başlatılan takip sonucu, TEM Otoyolu üzerinde durdurulan bir araç, Narkotik Suçlarla  Mücadele Ekipleri ve onların deneyimli  dedektör köpeği tarafından  incelendi.  Dedektör köpek Talisca’nın vermiş olduğu tepkiler üzerine, durdurulan araç detaylı incelemeler için   emniyet müdürlüğüne götürüldü.  Araçta yapılan aramalarda  balıkla doldurulmuş aracın taban kısmında yapılan özel bölmeler içerisinde  gizlenmiş 53 kilo Skunk isimli uyuşturucu madde ele geçirildi. 

TİPİOĞLU’NDAN KUTLAMA

Operasyon ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Tweeter hesabından “  Dedektör köpeğimizin koku almaması için balıkla doldurulmuş araçta  53 kg Skunk ele geçiren arkadaşlarımı kutluyorum. Ayağınıza taş değmesin Elinize, yüreğinize  sağlık “ ifadeleri ile operasyona ait fotoğrafları paylaştı. İnsatgram hesabından ise  “ her gün yeni teknikler geliştiren  zehir tacirleri  arkadaşlarımızdan  yine kaçamadılar. Dedktör köpeğimizin  koku almaması için  balıkla doldurulmuş araçta  53 kg skunk  ele geçiren arkadaşlarımı kutluyorum. Ayağınıza taş değmesin Elinize, yüreğinize  sağlık” ifadeleri ile operasyon videosunu paylaştı.

Haber: Abbas ÇAKAR

 

skunk-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.