Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

Hafta boyunca etkin olacak olan Jüpiter-Uranüs karşıtlığı ile finansal ve ekonomik koşullarınızın yakın çevrenizden sürpriz destekler ile güven kazanabileceğinizi...

Hafta boyunca etkin olacak olan Jüpiter-Uranüs karşıtlığı ile finansal ve ekonomik koşullarınızın yakın çevrenizden sürpriz destekler ile güven kazanabileceğinizi gösteriyor. Maddi projelerinizi hayata geçirmek ve ortaklı paralarınızı önemli noktaya taşımak adına sürpriz şanslar elde edebilirsiniz.

Kredi almak ve başkalarının maddi kaynaklarından yararlanmak için sürpriz şanslar elde edebilirsiniz. Devam eden finansal ve hukuki sorunlarınızın ummadığınız bir şekilde hayrınıza sonuçlanması mümkün. Beklediğiniz haberler veya iletişimleri hafta içerisinde kurulabilir.

Var olan konumunuz ve değeriniz daha sağlamlaşacak ve yerini bulabileceksiniz. İş hayatınızda ise bazı risklere kaşı biraz daha dikkatli olmalı ve gerekirse kendinizi biraz daha geri plana alarak hareket etmelisiniz. Güven duymadığını insanlardan sezgileriniz sayesinde uzak durmalısınız. Kendinizi dinleyin.

Haftanın Mottosu: Hiç kimse yumrukları sıkılıyken net düşünemez.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.