Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. Finansal anlamda kendinize çeki düzen vereceğinize, bütçenizi düzenleyebileceğinize...

 

Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. Finansal anlamda kendinize çeki düzen vereceğinize, bütçenizi düzenleyebileceğinize işaret etmektedir. Yeni iş projeleri alabilirsiniz.

Yalnız bu hafta finansal anlamda riskler almak için pek uygun değil. Maddi anlamda hedef belirleme ve bu hedeflere göre çalışma, plan yapma haftası sizler için bir nevi.Güneş/Satürn sert etkileşimi ile de aileyi ilgilendiren konularda, yaşadığınız alanda, ortaklıklarınız veya partner ilişkilerinizde zorlanma, engel, gereksiz öfke patlamaları, gerginlikler, kibir ve ukalalık yüzünden sorunlar söz konusu olabilir. Bu dönem partner ilişkileriniz makaslanabilir. Gerginlikler, soğukluklar, mesafe gibi durumlar söz konusu olabilir. Aile içinde ise sağlık sorunları, baba ile ilgili problemler veya alım satım işleriniz varsa gecikmeler söz konusu olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.