Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Para ile ilgili mevzularda şaşırtıcı ve büyük bir sürprizle...

 

Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Para ile ilgili mevzularda şaşırtıcı ve büyük bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Bu beklenmedik büyük bir hediye, beklenmedik bir terfi, iş teklifi veya sevginizden sizi çok şaşırtacak bir sürpriz olabilir.

Fakat Mars adama harcatır da! Beklenmedik bir para ödemesi yapmanızda beklenebilir sizden. Bu hafta siz iyisi mi cep telefonunuza, cüzdanınıza, tabletinize sahip çıkın! Çaldırmayın veya bozulmasın. Kariyerinizle ilgili sürpriz sizi sevindirecek olan bir gelişme söz konusu olacak. Ani bir terfi, yükseliş veya koşulların, şartların çok daha iyi olduğu bir iş teklifi söz konusu olabilir. Kendinizi daha iyi hissetmek adına adımlar atabilirsiniz. Mesela diyete başlayabilir, spora başlayabilir, sağlığınızı daha iyi bir konuma getirecek radikal bir takım adımlar atabilirsiniz. Finansal açıdan riskler almak, cesaretli adımlar atmak için de gayet uygun bir hafta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.