Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Venüs/Plüton etkileşimi ile eğer özel hayatınızda kimse yok ise bu hafta flörtler, yakınlaşmalar, tanışmalar söz konusu olabilecektir. Hobilerinize...

 

Venüs/Plüton etkileşimi ile eğer özel hayatınızda kimse yok ise bu hafta flörtler, yakınlaşmalar, tanışmalar söz konusu olabilecektir. Hobilerinize yönelebilir, yeni hobiler elde edebilirsiniz. Ama bu hafta riskli girişimlerden ve yatırımlardan uzak durmanızda yarar var.

Bu hafta üç hafta sürecek olan Merkür Retrosu başlıyor. 7 Eylül’e kadar yeni bir ortaklığa başlamak, yeni bir ilişkiye başlamak için koşullar çok da uygun olmayabilir. Anlaşmaları, sözleşmeleri, imza gerektiren konuları 7 Eylül’e kadar bekletmeniz de fayda var. Eğer evlilik planları yapmayı düşünüyorsanız evlilik tarihini 7 Eylül’den sonraki bir zamana bırakmanız da fayda var. Resmi işlere hemen girişmek veya başlamak yerine şu dönem sadece olası yapabileceğiniz iş ve projeleri konuşarak geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Eğer ki yalnızsanız hayatınızda kimse yok ise size sürpriz bir ilişkide getirebilir. Ama bu ilişkinin gelgitinin çok olabileceğini, ilişkiyi oturtmak, ilişkide güven zemini sağlamak, ilişkide temel taşları oturtmanın her zamankinden daha zor olabileceğini ve daha çok çaba sarf edilmesi gerektiğini aklınızdan çıkarmamanız da fayda var. Zira Merkür geri harekette! Eski aşklar, ilişkiler yeniden hortlayabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.