Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Evinizi güzelleştirebilir, yeni eşyalar alabilir,...

 

Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Evinizi güzelleştirebilir, yeni eşyalar alabilir, evinizde misafirleri sık sık ağırlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra taşınmak, yer değiştirmek, kiralama yapmak için de ideal zamanlar olacaktır.

Tam da kafanıza göre bir ev bulabilirsiniz. Evinizde, ailenizde olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Aile içinde barış ve huzur havası esmeye başlayacak. Bu hafta Merkür de Aslan burcuna geçiş yapacak ve 26 Temmuz tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. İş arayanlar keyif ve mutlulukla çalışabilecekleri bir iş bulabilirler. Günlük bir takım işleri daha kolay ve seri bir şekilde halledebileceksiniz. Yeni işler, yeni projeler gündeme gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle daha keyifli ve size mutluluk veren bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Sağlıkla ilgili konularda yine destekleyici etkiler devrede olacak. Kişisel gelişim, diyet, spor gibi konulara başlayabilirsiniz.

Bu hafta son olarak Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek arkadaşlar. 11. evinizde meydana gelecek olacak Dolunay, hayatınıza yeni bir arkadaş, dost katabilir veya size destek olacak kişilerle tanışmanıza neden olabilir. Bazı arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Onlara destek ve yardımda bulunmanız gerekebilir. Sosyal çevrenizi ve arkadaşlarınızı düzenleme içine girebilirsiniz. Sosyal ilişkilere dikkat! Gereksiz gerginlikler, huzursuzluklar yüzünden tadınız kaçmasın.

Ay/ Mars etkileşimi ile o parti senin bu düğün benim sıkça gezebilirsiniz. Bu kadar sosyallik içinde kesenin ağzını biraz açmak gerekecek sanırım. Yalnız katılacağınız davetlerde hoşlanmayacağınız kimselerle bir arada olmak zorunda kalabilir, gerilebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.