BALIK 19 Şubat - 20 Mart

BALIK 19 Şubat - 20 Mart

Sevgili Balıklar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ile hayatınızda bazı değişiklikler, yeni kararlar meydana gelmiş olabilir. Bu yeniliklerin özellikle maddi...

Sevgili Balıklar, geçen hafta yaşanan Yeni Ay ile hayatınızda bazı değişiklikler, yeni kararlar meydana gelmiş olabilir. Bu yeniliklerin özellikle maddi konularda karşılığınız almaya başlamış olabilirsiniz. İş hayatınız yepyeni bir yöne evrilmiş olabilir veya siz para kazanmak için istediğiniz yöntemi netleştirmiş olabilirsiniz.

Merkür’ün Retro hareketine başlayacağı bu haftada parasal konular ile ilgili çok önemli projeleri detaylıca incelemenizi ve acele etmemenizi tavsiye ederim. İyi haftalar…

Güneş sizin döneminizde devam ederken, bu hafta 17 Mart’ta yine sizin burcunuzda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay ile birlikte hayatınıza yenilik enerjisi hakim olacak. Kendinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz, iş hayatınızın yönünü değiştirmeye karar verebilirsiniz.

İş hayatınız ile ilgili sizi rahatsız edebilecek gelişmeler olabilir. Tüm bu gelişmeleri çözmek için enerjiniz yerinde olacak.

Beklenmedik maddi gelirler veya harcamalar ile ilgili şans yanınızda. İyi Haftalar…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.