Balığı yok bakmaya akvaryumu yapmış süs diye

Balığı yok bakmaya akvaryumu yapmış süs diye

 Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre Parkı’na duvarlarına yapılan akvaryumların ve ne işe yaradığı belli olmayan bölmelerin çöp...

 

Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre Parkı’na duvarlarına yapılan akvaryumların ve ne işe yaradığı belli olmayan bölmelerin çöp ve pislik içersinde olmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

AKVARYUMLAR PİSLİK İÇERSİNDE

Gebze Belediyesi tarafından yenilenen parkın duvarlarına akvaryum ve bazı bölmeler yapılmıştı. Yapılan akvaryumların ve bölmelerin ne işe yaradığını merak eden vatandaşlar, “Gebze belediyesi parkı yenileme çalışması yaptı. Parkın duvarlarının belirli yerlerine akvaryum ve bölmeler yapıldı. Ancak yapılan bu akvaryumlara balık falan konulmadı. Zamanla akvaryumların içersindeki sular bakımsızlıktan dolayı pislik içersinde kaldı. Davarlara yapılan bu bölmelerin ise tepesine ışık takıldı. Ancak ne işe yaradığını kimse bilmiyor” dediler. 

PARALARIMIZ BU TÜR İŞLERE HARCANIYOR

Belediye tarafından yapılan bu tür işlerin kendi paraları olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Paralarımız bu tür işlere harcanıyor. Yazık değil mi harcanan bu paralara? Sözde akvaryum yapılmış. Ancak bakımsızlıktan bu hale gelmişler. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker park yapmakla övünüyor. Yaptığı parkların sayısı değil nasıl olduğuna baksın. Bu parkın hem adını değiştirdiler hem de yeniden yapılandırma yapacağız deyip parkı bu hale getirdiler” şeklinde görüş belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.