BAL’da tatil bitti, gözler pazar gününe çevrildi

BAL’da tatil bitti, gözler pazar gününe çevrildi

BAL’da ilk yarı 26 Aralık tarihinde oynanan maçların ardından sona ermişti. Yaklaşık 1 aylık devre tatilinin ardından 2.yarı bu hafta sonu başlayacak. Temsilcilerimiz tümü maçlarını 30 Ocak Pazar günü oynayacak.

7.bölge 2.grupta Yuvacık ilk yarıyı liderin 6 puan gerisinde ikinci bitirmişti. Siyah-Belazlılar ikinci yarıya kent derbisiyle başlayacak, Arslanbey G.B’ye konuk olacak. Yuvacık’taki ilk maç 1-1 sona ermişti. İlk yarıda beklenen performansı sergileyemeyen Arslanbey G.B devre arasında hem yönetim, hem teknik direktör değişimine gitti. İkinci yarıdan çok umutlu olan Kartepe ekibi ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor. İlk yarıda umduğunu bulamayan, en kötü il takımı konumunda olan Doğantepe de açılışı derbiyle yapacak, Değirmendere’yi konuk edecek. Değirmendere ilk maçta 2-2 kaldığı rakibini yenip aradaki puan farkını 6’ya çıkartmak istiyor.

 

GÖLCÜK MÜ, K.MÜRSEL Mİ?

7. Bölge 3.grupta ikinci yarı Gölcükspor-Karamürselspor derbisiyle başlayacak. İlk maç 1-1 sona ermişti. Liderin en yakın takipçisi konumunda olan Gölcükspor mutlak galibiyet hedefliyor. Karamürselspor da kazanıp kentlisiyle puan farkını 3’e indirmeyi amaçlıyor. İlk yarıyı liderin 3 puan gerisinde kapatan Gebzespor ikinci yarının açılışını 1877 Alemdağ maçıyla yapacak.  Mor-Beyazlılar İstanbul’da 2-1 yendiği rakibine bu kez evinde üstünlük sağlamak istiyor. Grupta en kötü performans sergileyen Kocaeli takımı olan Çayırova ise 2.yarının startını sahasında Irmakspor maçıyla yapacak. İstanbul’da rakibini 4-0 ile geçen ekibimiz rövanşı da farklı almaya çalışacak.

 

manset-2-133.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.