BALCIOĞLU’NDAN REHAVET ÇAĞRISI

BALCIOĞLU’NDAN REHAVET ÇAĞRISI

Darıca Gençlerbirliği’nde teknik direktör Uğur Balcıoğlu, futbolcularını taktikten çok mental olarak Kırıkhan maçına hazırlıyor. Futbolcularına...

Darıca Gençlerbirliği’nde teknik direktör Uğur Balcıoğlu, futbolcularını taktikten çok mental olarak Kırıkhan maçına hazırlıyor. Futbolcularına erken havaya girmemeleri konusunda uyarılarda bulunurken, alt sıralarda yer alan rakibin konumuna aldanılmamasını istedi. Kırıkhan’a ilk maçta yenildiklerini hatırlatan sarı-yeşilli teknik adam, rakibin düşme hattında olmasının hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini, liderliklerini güçlü bir şekilde sürdürmek için bu maçtan kesinlikle 3 puanla ayrılmaları gerektiğinin altını çiziyor.

Futbolda rehavete kapılıp, rakibi küçük görmenin sonuçlarının iyi olmadığını, zaten kolay gibi görünen maçların aslında en zor maçlar olduğuna vurgu yapan Balcıoğlu,” Kırıkhan’ı kesinlikle yenmeliyiz. Bunun başka hiçbir alternatifi yok. Kimse rakibi küçümsemesin. Çıkacağız kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Hata istemiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.