BAL’a 1 hafta erteleme

BAL’a 1 hafta erteleme

TFF Bölgesel Amatör Lig’de ikinci yarı startını bir hafta geriye kaydırdı. Türkiye’yi etkisi altına alan olumsuz hava koşulları nedeniyle bu kararın alındığı belirtildi.

“29 - 30 Ocak 2022 tarihinde oynanacak olan 2021-2022 Futbol Sezonu Bölgesel Amatör Lig 2. Devre 1. Hafta Müsabakaları, tüm yurt genelinde yaşanan yoğun kış şartlarından dolayı, lig fikstürünün tamamı 1 hafta kaydırılarak 05 - 06 Şubat 2022 tarihlerinde oynanacaktır. Ayrıca, 23 Ocak 2022 tarihinde 1. Haftası oynanan BAL 5. Bölge 1. Grup müsabakaları, 2. Haftasından başlayarak diğer tüm gruplarda olduğu gibi fikstür tarihleri kaydırılarak oynanmaya devam edecektir”

 

MEMNUNLUKLA KARŞILANDI

Ligin ikinci yarısının ilk haftasında 30 Ocak tarihinde oynanacağı ilan edilen 7.Grup 2.Grup’ta Arslanbey G.B-Yuvacıkspor, Başiskele Doğantepe-Değirmendere, 3.Grup’ta ise Çayırova-Irmakspor, Gölcükspor-Karamürselspor, Gebzespor-1877 Alemdağspor ve İstanbul Sinop-Kullarspor maçları 5-6 Şubat tarihlerinde oynanacak. Maçların gün ve saatleri daha sonra netleşecek. Kar nedeniyle sağlıklı çalışma imkanı bulamayan takımlar ligin bir hafta kaydırılma kararını memnunlukla karşıladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.