Bakkallar’da başkan değişmedi

Bakkallar’da başkan değişmedi

Kocaeli Bakkallar Büfeciler ve Tekel Bayiiler Esnaf Odası’nın yapılan seçimlerinde mevcut başkan Bayram Kütük 3. dönem için bir kez daha göreve getirildi.

Kocaeli Bakkallar Büfeciler ve Tekel Bayiiler Esnaf Odası’nın kongresi Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin Kadıköy Mahallesi’ndeki binasında yapıldı. 1483 üyesi bulunan odanın kongresinde mevcut başkan Bayram Kütük yeniden aday oldu. Tek adaylı kongrede Kütük güven tazeledi. Üçüncü dönemine giren Kütük üyelere teşekkür etti. Kongrenin divan başkanlığını Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş üstlenirken kâtip üyeliklerini ise Ahmet Demir, Davut Sivri, Ömer Burak Başkan, Safiye Karataş yaptı.

 

TAHMİNİ BÜTÇE

Birçok oda ve STK yöneticisi de kongreye katıldı. 2022 yılı tahmini gelir ve gider bütçesi 821 bin 55 TL olarak hesaplandı. Güven tazeleyen Bayram Kütük kongre sonunda teşekkür konuşması yaptı ve şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz günden bu güne 8 yıl içinde metal yorgunluğu olan odamızı tekrar canlandırmaya çalıştık. Esnafımızın tüm sorunlarını dile getirdik, dile getirmeye de devam edeceğiz. Kurumsal kimliği yıpratılmış olan odamızın itibarını geri kazandık. Odamız ilin en aktif ve başarılı odalarından biri haline geldi. Üyelerimiz vakitlerinin büyük bir çoğunluğunu iş yerlerinde geçiriyor. Bunun için tekel ruhsatlarını sizler için süre uzatımını yapıyoruz” dedi.

 

BAYRAM KÜTÜK’ÜN YÖNETİMİ

Nurullah Murat, Uğur Şengel, Mehmet Nural, Mahmut Akbaş, Mustafa Güven, İrfan Şahin, Reşit Turan, Erkan Saroğlu.

 

manset-1-049.jpg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.