Bakkallar Odası’nda Kütük yeniden aday

Bakkallar Odası’nda Kütük yeniden aday

Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Bayram Kütük, 16 Ocak’taki kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı.

Kocaeli Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf ve Sanatkârlar Odası, genel kurul için hazırlıklara başladı. Bin 500’den fazla üyesi bulunan odanın başkanı Bayram Kütük yeniden aday olduğunu açıkladı. Başkan Kütük seçim atmosferi dışında esnafın ve sektörün son durumunu özetlerken, vatandaşı çarşamba akşama kadar sürecek olan zincir marketleri boykota davet etti.

 

SEÇİM 16 OCAK’TA

Başkan Bayram Kütük’ün açıklamaları şöyle: “Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın genel kurulunda yeniden başkanlığa adayım. Odamızın bin 590 üyesi bulunmakta ve bin 487 üyemizin oy kullanma hakkı var. Üye sayımız ile oy kullanacak olan üye sayısı arasındaki fark, yasadan kaynaklı. Yasa, ‘Üye olup 6 ayı dolduramayanlar oy kullanamaz’ ve ‘25 aydan gün alanlar yönetim, denetim kuruluna üye olamaz’ diyor. Şu ana kadar benim dışımda başka bir başkan adayı yok. Ama bu, çıkamayacak demek değil. Genel kurulu, Kadıköy Mahallesi Katlı Otopark Alanı’na inşa edilen yeni hizmet birimimizdeki toplantı salonunda gerçekleştireceğiz. Seçim tarihimiz 16 Ocak olarak belirlendi. Delege teveccüh gösterirse mücadelemize devam etmek için yeniden başkan olmak istiyorum” dedi.

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.