Bakkala “şube” açan Türk Telekom’da rüşvet iddiası

Bakkala “şube” açan Türk Telekom’da rüşvet iddiası

Çayırova Belediyesi MHP Meclis Üyesi Murat Dinç’ten belgeli iddia: Çayırova’da da altyapı yetersizliğinden eğitimi ve geleceği felç eden Türk Telekom’un işlerine bakkal Dursun Tahmaz rüşvetle bakıyor. İddiayı yalanlamayan Tahmaz, telefonuna da bakmıyor

Ülkemizin özelleştirme fiyaskolarından, ülke eğitimi ve geleceği ile oynamasına rağmen AKP’nin hala kamulaştırmadığı Türk Telekom’un felce uğrattığı Çayırova’da altyapı işlerini Bakkal Tahmaz, rüşvetle görüyormuş.

 

rusvet-5.jpg

Çayırova Belediyesi MHP Meclis Üyesi Murat Dinç’ten belgeli iddia:  Çayırova’da da altyapı yetersizliğinden eğitimi ve geleceği felç eden Türk Telekom’un işlerine

 

 

rusvet-2.jpgbakkal Dursun Tahmaz rüşvetle bakıyor. İddiayı yalanlamayan Tahmaz, telefonuna da bakmıyor

Çayırova Belediyesi MHP Meclis Üyesi 12 Kasım günü sosyal medyadan yaptığı fotoğrafsız bir paylaşımda şu görüşlere yer verdi:

“Sıradan bir vatandaş olarak yazıyorum. Ortalama 140 bin nüfuslu bir ilçede yaşıyoruz. Yıl olmuş 2020. Halen internet alt yapı sorunu yaşıyoruz. Bu nasıl iştir ki dört aydır internet bağlatmaya çalışıyorum. Sonuç yok. Türk Telekom saha elemanları düşmüşler rüşvetin peşine. El altından ver parayı, iki gün içinde internetin bağlansın. Özgürlük Mahallesi gibi Çayırova’nın en kalabalık mahallesi ne Türk Telekom’un umurunda ne de bir başkalarının. Sorumluları biran önce konuya davet ediyorum...

 

Dinç’in sosyal medyadan yaptığı bu paylaşımın ardından rüşvet iddiasını somutlaştıran yeni iddiası Ömer Bakkal’ın sahibi Dursun Tahmaz öne çıkartılarak  bu sefer, 17 Kasım’da tekrarlandı:

 

“Geçen gün (12 Kasım) yaptığım paylaşımda Türk Telekom’un saha elemanlarının rüşvete düştüğünü söylemiştik. İşte size bizzat yaşadığım olayın ispatı. Dursun Tahmaz adında bir vatandaş. Kendisi Çayırova’da sıradan bir kuruyemiş işletmecisi. Ömer bakkal dükkanını işleten  bu şahısa ulaşıyorsunuz sıkıntınızı anlatıyorsunuz. Türk Telekom saha ekibini yolluyor. Belli bir ücret karşılığında İnternetinizi bağlıyorlar.

 

VAY HALİMİZE

 

Türk Telekom bunlar gibi insanların eline kaldı ise vay halimize. Vatandaşın yasal hakkını rüşvet karşılığı yapan şerefsizlere artık kimler dur diyecek. Hep beraber göreceğiz inşallah. Kimse üstüne alınmasın ben tekrar söylüyorum. Siyasi olarak değil sıradan bir vatandaş olarak yazıyorum bu konunun derhal aydınlatılmasını istiyorum...”

 

Öte yandan Murat Dinç’in iddialarına ne Türk Telekom ne de Tahmaz’dan henüz açıklama veya yalanlama gelmedi. Dinç’in sayfasında paylaştığı, 0533 660 60 50 numaralı telefonu aradık, yanıt alamadık. Tahmaz’ın sosyal medyaya da sızan kimi yazışmaları ise şöyle:

 

rusvet-3.jpg

 

  • D.T: Sen niye alamamıştın.

 

  • Bizim oturduğumuz binada 8 daire var. Binada sadece 2 dairede internet bağlı. Diğerleri bağlanamıyor. Ana kutudan hat gelmesi lazım binaya. Bize söylenen bu. Nakil başvurumuz da var.. Dursun Abi. Yarın saha elemanları bakacaklar mı bizim adrese. Bir de ücreti ne olur aşağı yukarı, ona göre hazırlıklı olalım.

 

  • D.T: Biz bakıp sana haber vereceğiz. Sen sıkılma
  •  
  • Tamam abi. Cep telefonundan internete para ödemekten canımız yandı. Kısa sürede halletsek çok iyi olacak.
  •  
  • D.T: İnşallah, baksınlar.

rusvet-4.jpg

  •  
  • Dursun Abi bakabildiniz mi bizim adrese.
  •  
  • D.T: Yok.

 

  • Abi var mı bir gelişme. Abi bakacak mı saha elemanları bizim adrese

 

  • D.T:  Baktırdım sabah. Sizin saha dolabında port yok dediler. Kablo ve hatla alakalı problem çözülür ama port olmayınca, bizim adımıza yapılacak bir şey yok. Port açılırsa…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.