Baki Tatoğlu toprağa verildi

Baki Tatoğlu toprağa verildi

CHP Kocaeli ve Gebze İlçe’nin eski yöneticilerinden, Eskiçarşı esnaflarından Baki Tatoğlu, Çoban Mustafapaşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi

CHP Kocaeli İl ve Gebze İlçe Örgütleri’nin eski yöneticilerinden, Eskiçarşı esnaflarından Baki Tatoğlu gözyaşları arasında toprağa verildi. Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen 61 yaşındaki Baki Tatoğlu, Çoban Mustafapaşa Camii’nde önceki gün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Baki Tatoğlu’nun cenaze namazı Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay tarafından kıldırıldı.

Cenaze namazına AKP Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Cemil Yaman, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, CHP Kocaeli eski Milletvekili Doktor Mehmet Hilal Kaplan da katıldı. Baki Tatoğlu, cenaze namazının ardından Gebze Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Gebze İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, AKP Gebze İlçe eski Başkanvekili Köksal Tatoğlu ve Gebze Zabıta Başkomiseri olan Baki Tatoğlu, evli ve iki çocuk babasıydı.

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak merhum Baki Tatoğlu’na Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.