Bakan Mehmet Nuri Ersoy, Kocaeli Valiliğini Ziyaret Etti

Bakan Mehmet Nuri Ersoy, Kocaeli Valiliğini Ziyaret Etti

Bir dizi program ve ziyaret için bugün ilimizi teşrif eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kocaeli Valiliği’ni ziyaret etti.

Vali İlhami Aktaş, Vali Yardımcıları ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen tarafından karşılanan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a AK PARTİ Kocaeli Milletvekilleri; Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Veysal Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK PARTİ Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, MHP Kocaeli İl Başkanı Enes Egemen eşlik ettiler.

Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, daha sonra valilik makamına geçerek burada Vali İlhami Aktaş’tan ilimizde yürütülen kültür ve turizm alanında yürütülen çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı ve bir süre istişarelerde bulundu.

Kendilerini ilimizde ve Valiliğimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Aktaş, ziyaretleri için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a şükranlarını arz etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.