“Bakan bey dalga geçmeyi bırakın!”

“Bakan bey dalga geçmeyi bırakın!”

Gelecek Partisi Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un bu sözlerine sert tepki gösterdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un “Vatandaşımız biraz dişini sıkarak, biraz eşinden, dostundan borç alarak, biraz ek mesai yaparak TOKİ’nin bedeli karşılayabilir” sözleri üzerine Gelecek Partisi Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı, “Bakan bey dalga geçmeyi bırakın, asgari ücretliye gerçek çözümler üretiniz” dedi. Subaşı, Bakan Kurum’un gerçekçi çözümler sunmadığını ve vatandaşlarla dalga geçtiğini söyledi. Gelecek Partisi Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı açıklamasında, “Bakan bey bende size diyorum ki bir asgari ücretli TOKİ taksitini öderken aynı zamanda eşinden dostundan aldığı borç parayı geri nasıl ödeyecek? Bakan bey söylediğim sözün çözümünü de söyleyiniz ki asgari ücretli eşine dostuna olan borcunu düzenli bir şekilde ödesin.

 

RABBİM ASGARİ ÜCRETİ BİR GÜN SİZE DE NASİP ETSİN

Ayrıca bu ailenin yemesi, içmesi, çocuklarının okul masrafı, cep telefonlarının faturası, su ve elektrik faturaları var. Bir asgari ücretli bunların altından nasıl kalkacak? Bu dediklerim başlı başına ekonomik bir sorundur. Bakan bey milletimizle lütfen dalga geçmeyi bırakın, asgari ücretliye gerçek çözümler üretiniz ki ev alabilsin. Bu şartlar altında bir asgari ücretlinin ev alması hayaldir. Sadece şunu diyebilirim: Bir gün asgari ücreti rabbim size nasip etsin umut dağıtmayı ancak o zaman anlarsınız” dedi.

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.