Bahçeye giren tavuk cinayetinde zanlılar sevk edildi

Bahçeye giren tavuk cinayetinde zanlılar sevk edildi

İzmit Tavşantepe Mahallesinde, komşusunun bahçesine giren tavukları nedeniyle, çıkan tartışma sonucu bıçaklanarak hayatını kaybeden Oğuzhan İpek’in öldürülmesi ile ilgili 4’ü çocuk 6 kişi adliyeye sevk edildi.

 İzmit Sezer Sokak üzerinde, geçtiğimiz Cumartesi akşamı yaşanan olayda, mahalle sakinlerinden olan 26 yaşındaki Oğuzhan İpek’a ait tavuklar, iddiaya göre sabah saatlerinde komşusu İ.M’ye ait bahçeye girdi. Durumu fark eden İ.M(57),  komşusu ile tartıştı.  Akşam akşam saatlerinde İ.M aynı konu ile ilgili olarak, İpek’in evine giderek yine tartışmaya başladı.  İkili arasında çıkan sözlü tartışma bir anda büyüyünce, olaya İ.M’nin oğulları İ.M(28), Y.M.M(29)  ve oğlunun arkadaşı Ö.E.D(20) ile kızları E.M(24), D.M(22) ‘de karıştı.  Taraflar arasında çıkan sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Oğuzhan İpek kalbinden bıçaklanarak olay yerinden hayatını kaybetti.

 

6 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Oğuzhan İpek olaydan bir gün sonra İzmit Bekirdere Bahar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Tavşantepe Mezarlığı’nda toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaya karışan İ.M ve çocukları ile olay esnasında yanlarında bulunan Ö.E.D’yi gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan 6 şüpheli sabah saatlerinde Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

 

tavuk-2.jpeg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.