Bağımlılıkla mücadelede yeni düzenlemeye geçildi

Bağımlılıkla mücadelede yeni düzenlemeye geçildi

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleşti. Aksoy kurulun oluşumu ile ilgili yeni düzenlemeye gidildiğini söyledi.

İlimizde madde bağımlılığının azaltılması ve önlenmesi, madde bağımlılarının eğitilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi.
GENİŞ HEYET 
Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Deniz Eğitim ve Öğretim – Garnizon Komutanlığı İkmal Albay Cem Gürek,  Vali Yardımcısı V. Aytaç Akgül, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Demirbaş, Kocaeli Cumhuriyet Savcısı Gökhan Ölez ve ilgili  kurum müdürleri katıldı.
YENİ DÜZENLEME 
Vali Hüseyin Aksoy konuşmasında kurulun oluşumu ve toplantı süreleriyle ilgili yeni bir düzenleme yapıldığını kaydetti. Aksoy, “Gerekli düzenlemeyi bundan sonraki toplantılarımızda gündemimize alarak sürdüreceğiz. Birçok kurum ve kuruluşumuzun bağımlılıkla mücadele konusunda yürüttüğü çalışmalar var. Bu çalışmalarda belirli faaliyetler gerçekleştirildi.  Bundan sonraki süreçte de bu çalışmalarımıza aynı titizlikle devam edeceğiz” dedi. Vali Aksoy’un konuşmasının ardından “Keşfedilmemiş Çocuklar” adlı tanıtım filmi izlendi. 
ÇOK YÖNLÜ ÇALIŞMA 
Toplantıya katılan kurumların konu ile ilgili yapmış oldukları çalışmaların sunumların ardından;  uyuşturucu ile mücadelenin etkin bir şekilde yapılmasına yönelik çok yönlü çalışmaların yapılması, madde bağımlılığının azaltılması ve önlenmesi amacıyla madde bağımlılarının eğitilmesi ve topluma kazandırılması ile ilgili gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.