Bağçeşme İtfaiye, olaylara hızla müdahale edebilecek

Bağçeşme İtfaiye, olaylara hızla müdahale edebilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, itfaiyenin olaylara daha kolay müdahale etmeleri için kentte yeni müfreze binaları inşa ediyor.


Bu binalardan biri de İzmit ilçe Bağçeşme semtine yapılıyor. Kaba inşaatı tamamlanan müfreze binasının, traverten cephe kaplama imalatına devam ediliyor. Elektrik, tava imalatını da sürdüren Büyükşehir ekipleri, elektrik, kablo montajına başladı. Mekanik, yangın tesisat işine de başlayan ekipler, bina içindeki odaların seramik imalatlarına devam ediyor.
Bağçeşme İtfaiye Müfreze binasının bodrum katında şadırvan, mescit, mekanik ve elektrik tesisat odaları, çamaşır odası ve su deposu bulunacak. 418 metrekarelik zemin katta ise amir odası, haberleşme ve şoför odaları ile mutfak bulunacak. Bu katta dinlenme salonu, yemekhane, 210 metrekarelik 4 araç kapasiteli kapalı garaj da yer alacak. Birinci katta ise 12 kişilik 3 adet yatakhane, spor salonu, eğitim salonu ve tuvaletler olacak. Bina girişinde güvenlik binası bulunacak. Bina çevresinde ise otopark oluşturulacak. Haber Merkezi 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.