Baba Sultan Zaviyesi Kitabı tanıtıldı

Baba Sultan Zaviyesi Kitabı tanıtıldı

Tarihçi- Yazar Ahmet Nezih Galitekin’in önemli çalışması ‘’Örcün Köyü Baba Sultan Zaviyesi” kitabı düzenlenen tanıtım ile Kocaeli’nin kültür hayatına dâhil oldu.

Tarihçi- Yazar Ahmet Nezih Galitekin’in önemli çalışması  ‘’Örcün Köyü Baba Sultan Zaviyesi” kitabı düzenlenen tanıtım ile Kocaeli’nin kültür hayatına dâhil oldu. Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan eser, tasavvuf ehli İbrahim Edhem Derviş Babanın Kocaeli Örcün Köyündeki zaviyesinin yanı sıra Karamürsel, Derince ilçelerinde bulunan türbeleri farklı yönleri ile anlatıyor.

 

KAZIKLI KERVANSARAYDA TANITILDI

“Örcün Köyü Baba Sultan Zaviyesi” tanıtım programı Gölcük Kavaklı Kervansaray Kültür Yapısı’nda gerçekleştirildi. Kitap tanıtımına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Belediyesi’nin geçmiş dönem başkanlarından Prof. Dr. İsmail Barış, Örcün Köyü Baba Sultan Zaviyesi kitabının yazarı tarihçi Ahmet Nezih Galitekin ve Gölcüklü tarih severler katıldı. Tanıtım öncesinde Gölcük Kavaklı Kervansaray Kültür Yapısı’nda konuklar için kokteyl verildi ve tasavvuf müziği dinletisi gerçekleştirildi. 

 

GALİTEKİN KİTABI KONUKLAR İÇİN İMZALADI

Kitap tanıtım programı, yazar Ahmed Nezih Galitekin’in Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan, “Örcün Köyü ve Baba Sultan Zaviyesi” isimli eserini protokol üyeleri ve konuklar için imzalaması ile sona erdi.

 

tanitim-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.