Baba ile oğlu tabancayla vuruldu

Baba ile oğlu tabancayla vuruldu

Başiskele Serdar Mahallesinde iki ayrı grup arasında çıkan kavga, kanlı bir şekilde noktalandı. Olayda baba ile oğul oldukları öğrenilen 2 kişi silahla vuruldu.

Başiskele Serdar Mahallesi Selahattin Eyyubi Caddesi üzerinde bulunan Başiskele Belediyesi karşısındaki bir süper marketin önünde, henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı iki ayrı grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Oğuzhan Soyyiğit, kalabalık grup tarafından sopalarla darp edilirken babası Şakir Soyyiğit ise kavgayı ayırmak üzere araya girdi. Çıkan arbedede baba ile oğlu bacağından tabancayla vurularak yaralandı.

 

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Çevrede olayı görenlerin ihbarı üzerine, kısa sürede bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayı gerçekleştiren kişiler 54 plakalı bir otomobille olay yerinden kaçarken yaralanan baba Şakir Soyyiğit ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine, oğlu Oğuzhan Soyyiğit ise ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken polis ekipleri olayı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.