Azize Hatun Kadın Spor Merkezi yeni yerinde hizmete hazır

Azize Hatun Kadın Spor Merkezi yeni yerinde hizmete hazır

Başiskele Belediyesi tarafından Yeniköy Merkez Mahallesi’nde hizmete açılan Azize hatun Kadın Spor Merkezi yeni binasında hizmete hazır hale getirildi.

 

Başiskele Belediyesi, Azize Hatun Kadın Spor Merkezi’ni belediyeye ait yeni bir binaya taşıdı. Yeniköy Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu yanında Başiskele Belediyesi’ne ait bina, tadilat çalışmalarının ardından yeniden düzenlendi. Modern, nezih ve konforlu hale getirilen bina, artık Azize Hatun Kadın Spor Merkezi’nin yeni adresi oldu.

KADINLARA YENİDEN HİZMETE BAŞLAYACAK

Sağlıklı ve zinde bir yaşam sürmek isteyen ilçenin şanslı ve güçlü kadınlarına kısa bir sürede hizmete hazır hale getirilen Azize Hatun Kadın Spor Merkezi’nde spor aletleri yerleştirildi. Koşu bantları, kondisyon bisikletleri, eliptik bisikletler, pilates araç gereçleri ve her türlü kardiyo aletleri salonda yerlerini aldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir kapalı kalan spor merkezi, “Kademeli Normalleşme” sürecinde yeni yerinde, nezih ve ferah bir ortamda uzaman spor eğitmenleri eşliğinde kadınlara yeniden hizmete başlayacak.

manset-(2)-002.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.