Aziz Opak Yahya Kaptan Muhtar Adayı Oldu

Aziz Opak Yahya Kaptan Muhtar Adayı Oldu

31 Mart yerel seçimleri öncesinde muhtarlık yarışları da başladı. Yahya Kaptan Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu duyuran Aziz Opak, "Mahallem için elimden geleni yapacağım" dedi.

Mahalleyi çok iyi tanıdığını ve her sokağı her evi bildiğini ifade eden Aziz Opak, Yahya Kaptan Mahallesi sakinlerinin oylarına talip olduğunu ve gece gündüz çalışacağını belirtti.

Aziz Opak Kimdir?

Merhaba! Ben AZİZ OPAK ,Adana doğumluyum. 1972’dan itibaren İzmitliyim. İzmit Endüstri Meslek Lisesi Elektronik bölüm mezunuyum. 2008’de Gübretaş’dan elektronik teknisyeni olarak emekli oldum.

Petrol-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve İş yeri temsilciliği yaptım. Yahyakaptan 6. Bölgede beş yıl süre ile Bölge Başkanlığı ve Toplu Yapı Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım.

Kent konut sitelerinde profesyonel yönetici olarak çalıştım, site yönetimleri kurdum. Halen de bu yönde çalışmalarım devam ediyor. 30 yıl önce yerleştiğimiz Mahallemizde! YENİLENME ve DEĞİŞİM devam ediyor.

Arkadaş ve Dostlarımın istek ve önerileri doğrultusunda, Mahallemizin marka değerini arttırmak üzere dinamik bir kadro ile YAHYAKAPTAN MUHTARLIĞINA ADAYIM.

Bu görevi layıkıyla yapacağıma inanarak yola çıktım.

Söz ve karar sizlerindir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.