Ayşe Kulin Kocaeli'ne geliyor!

Ayşe Kulin Kocaeli'ne geliyor!

Türk edebiyatının sevilen isimlerinde olan Ayşe Kulin Kocaeli'ne geliyor. Kulin'in Kocaeli'e geleceğinin haberini alan pek çok kişi Ayşe Kulin Kocaeli'ne Ne Zaman Geliyor? Ayşe Kulin Kocaeli'nde Nereye Gelecek? Gibi sorular ile internette arama motorlarında araştırma yapıyor. İşte ünlü yazarın Kocaeli buluşmasına dair tüm detaylar...

Türk edebiyatının sevilen isimlerinden olan ünlü yazar Ayşe Kulin, edebiyatseverler ile Kocaeli'nde buluşacak. Türkiye’nin önde gelen kitabevlerinden Anayurt Kitabevi'nin edebiyatseveleri buluşturacağı program 16 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Peki, o buluşma nerede saat kaçta olacak.

Ayşe Kulin Nereye Geliyor? Saat Kaçta?

Kocaeli'ne en son olarak 2019 yılında gelen Ayşe Kulin, uzun bir aradan sonra yine Kocaeli'ne geliyor. Kulin, 16 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'te Anayurt Kitabevi Ncity Avm şubesinde okurlarıyla buluşacak.Duayen yazar, "Yarın Yok" adlı yeni kitabıyla tekrar okurlarıyla buluşmanın heyecanını yaşıyor. Anayurt Kitabevi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek imza gününde Ayşe Kulin, kitapseverlerle sohbet etmek ve kitaplarını imzalamak için hazır olacak.

Etkinlik Detayları:

Tarih: 16 Aralık Cumartesi

Saat: 14.00

Yer: Anayurt Kitabevi Ncity Avm Şubesi

İletişim: 0542 324 89 34

Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.