Aynı istikamette çarpıştılar 3 kişi yaralandı

Aynı istikamette çarpıştılar 3 kişi yaralandı

Kuzey Marmara Otoyolu üzeri Körfez Sevindikli mevkiine meydana gelen trafik kazasında, aynı istikamete gitmekte olan 2 aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile araçlardan çıkartılan yaralılar, çevre hastanelere sevk edildi.

Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli Körfez Sevindikli mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, İstanbul istikametine seyir halinde olan S.Ş. idaresindeki 34 SG 2101 ile  Z.B. idaresindeki 48 SS 969 plakalı otomobil  birbirleri ile çarpıştı. Çarpışan her iki otomobilde, çarpışmanın  şiddeti ile yol üzerinde savruldu.  Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İNCELEME BAŞLATTI

Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, 34 SG 2101 plakalı araç sürücüsü S.Ş ve 48 SS 969 plakalı araç sürücüsü Z.B. ile yanında yolcu olarak bulunan ismi öğrenilemeyen yolcuyu   sıkıştıkları yerden çıkartarak  112 ekiplerine teslim etti. Ambulanslara alınan 3 yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından çevre  hastanelere sevk edildi. Kaza nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul istikametinde  bir müddet kontrollü olarak verildi. Kazada kullanılamaz hale gelen otomobiller ise  çekiciler ile yoldan kaldırıldı.  Jandarma kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Haber: Abbas ÇAKAR 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.