Ayhan Pekşen güven tazeledi

Ayhan Pekşen güven tazeledi

Gebze Ziraat Odası'nın gerçekleşen 28. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut oda başkanı Ayhan Pekşen yeniden oda başkanı seçilerek güven tazeledi.

Gebze Ziraat Odası'nın 28. Olağan Genel Kurulu, önceki gün Gebze Kültür Merkezi Sardunya Salonu'nda gerçekleşti. Kongreye, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen, Gebze İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, İYİ Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sadık Güvenç, Gebze Şoförler Odası Başkanı Necati Kaya, çok sayıda STK temsilcisi, misafir ziraat odası başkanları, muhtarlar ve Gebzeli üreticiler katılım sağladı. Genel kurulda divana Şamil Yalçın başkanlık etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kongrede kısa bir selamlama konuşması yapan Pekşen, "Bugün bizi burada yalnız bırakmayan tüm herkese çok teşekkür ediyorum. 28. genel kurulumuz bölgemize ve ülkemize hayırlar getirsin" dedi. Genel kurul, yapılan faaliyetlere ilişkin sinevizyon gösterimi ile devam ederken, yönetim kurulunun faaliyetleri oybirliği ile kabul edildi. Odanın kesin hesap cetveli oylamaya sunuldu ve oybirliği ile kabul görüldü. Odanın gelecek dönem için tahmini bütçesi 4 milyon 482 bin TL olarak kabul gördü.

BAŞARILAR DİLEDİ

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Sadık Güvenç, "28. Olağan Genel kurulumuz hayırlar getirsin" açıklamasında bulundu. Büyükgöz ise, "Yeni seçilecek yönetim kurulu başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar dilerim. Gebze'deki tarım potansiyelini öne çıkarmak için çalıştık. Gebze sanayisi ile önde ancak Gebze'de 3 bine yakın sera var. Ağrı vilayetinden daha çok satılabilir büyükbaş hayvan var. Gebze'de tarım da var, hayvancılık da var ve çok büyük tarih de var. Gebze'ye haksızlık etmeye kimsenin hakkı yok. Gebze'de 81 ilden insan yaşıyor ancak sadece bunlar da değil dünyanın 50 ülkesinden insan da ilçemizde ikamet ediyor. Ziraat odasının seçimleri hayırlı olsun. Bu kentin potansiyelini bilelim. Biz son 3.5 yılda 5 bin 800 hektar alanın imar sorununu çözdük. Çocuklarımız, torunlarımız TEM'in kuzeyinde kurulacak yeni Gebze'de yaşayacak" diye konuştu.

ODANIN YENİ YÖNETİMİ

Yapılan seçimde Gebze Ziraat Odası'nın yeni dönem yönetimi şu isimlerden oluştu; Asil yönetim, "Ayhan Pekşen (Başkan), Salih Yalçın, Oğuz Arın, Göksel Coşkun, Mehmet Günan Durmaz, Nazır Arslan, Cemil Doğan, Ahmet Dindar, Adem Dal, Şamil Yalçın, Cem Elgin, Nihat Araba, Enes Çelik, Hüseyin Kayacan, Burak Çağlayan, Gökhan Dülger, Burhan Sarı, Kerim Çelik, Mehmet Arif Yaşar, Özer Bütün, Burak Sarı.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.