Ayhan Metal: İş kazalarına karşı ramak  kala sistemimiz devrede

Ayhan Metal: İş kazalarına karşı ramak kala sistemimiz devrede

Ayhan Metal’de yaşanan son iş kazasına dair İK Müdürü Aysel Köksal tarafından yapılan açıklamada yaralanan işçinin tedavisiyle yakından ilgilenildiği, İSG eğitiminin yanı sıra firmada, “Ramak kala” sisteminin devreye alındığı belirtildi

ayhan-metal-fabrika.jpg

 

Gebze Plastikçiler OSB’de kurulu Ayhan Metal firması tarafından Ramazan Aydınalp isimli işçinin parmağının kırıldığı son iş kazasına dair yapılan açıklamada Aydınalp’in tedavisi ile yakından ilgilenildiğini belirtildi.

 

EĞİTİM VE EKİPMAN

 

Firmanın İnsan Kaynakları Müdürü Aysel Köksal imzasıyla yapılan açıklamada ayrıca firmada İSG eğitiminin işe başlangıçtan itibaren verildiği, olası iş kazalarını önlemek için “Ramak Kala” sisteminin devreye sokulduğu, İSG’ye dair tüm kişisel koruyucu donanımların çalışanlara zamanında teslim edildiği, iş kazalarının SGK’ya anında bildirildi kaydedildi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

 

ANLATILIP KAYIT ALTINA ALINIYOR

serap-koksal.jpg

“Ayhan Metal Pres Döküm Sanayi Ticaret A.Ş  olarak çalışanlarımızın işe girerken aldığı oryantasyon eğitimlerinde ve İSG Uzmanı’mızın verdiği bütün eğitimlerde olası bütün kazalar ve korunma yolları tek tek anlatılarak kayıt altına alınmaktadır.

 

RAMAK KALA

 

İş güvenliği kurallarına son derece önem veren yönetimimiz ile olası iş kazalarının önüne geçebilmek içinRamak Kala’ sistemimiz devreye alınmıştır. Bu çerçevede çalışmalarımız sürekli devam etmektedir

 

Çalışanlarımıza bütün kişisel koruyucu ve donanımlar eksiksiz bir şekilde zamanında teslim edilmektedir. 

 

AYDINALP TEDAVİ ALTINDA

 

ramazan.jpg

 

Çalışanımız Ramazan Aydınalp’in parmağında sıkışma nedeniyle kırık oluşmuş ve gerekli bütün tıbbi müdahaleler yapılmıştır ve çalışanımız tedavi altındadır. Firma olarak çalışanımızla gerek İK gerekse teknik ekibimiz ilgilenmekte ihtiyaçları karşılanmaktadır.

 

SGK’YA BİLDİRİLİYOR

 

Tüm sanayi işletmelerinde olduğu gibi firmamız da iş kazalarını zamanında SGK’ya bildirmekte olup aksi bir durum söz konusu değildir.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.