Ayhan Metal, Adliye’ye  suç duyurusunda bulunacak

Ayhan Metal, Adliye’ye suç duyurusunda bulunacak

Ayhan Metal’de kazan patladı: 2 yaralı” başlıklı haberimizde, “Kazan patladı”yı yalanlayan Ayhan Metal yazılı ihtarnamede bulundu: “24 saat içinde haberi kaldırın. Aksi halde hakkınızda yasal işlem yapacağız.”

Kısa adı GEPOSB olan Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi firmalarından…

24 Aralık 2019 tarihli Dünya Gazetesi’nde Yasemin Salih’in “İyilik Fabrikası” adlı köşesinde yer alan bilgiye göre alüminyum basınçlı döküm işinde yer alıp yeni nesil barbeküler yapıp tüm dünyaya ihraç eden Ayhan Metal Pres Döküm Sanayi..

24 saat içinde Gebze Adliyesi’ne suç duyurusunda bulunacak.

Ayhan Metal’de kazan patladı: 2 yaralı” başlıklı haberimizde, “Kazan patladı”yı yalanlayan firma, gazetemize yazılı ihtarnamede bulundu.

Firmanın kurumsal kimliğiyle; Gebze 16’ncı Noter tarafından yapılan ve muhatabı olarak kurumumuzun kayıtlı olduğu vergi dairesi ve vergi numarasının da yer aldığı ancak “ihtar eden” firma olarak Ayhan Metal’in vergi dairesi ve numarasının yer almadığı ihtarnameye göre…

İlgili haberi ihtarnamenin tebliğinden itibaren 24 saat içinde yayından kaldırmazsak Ayhan Metal;

Gebze’nin Mevlana Mahallesi, Erenler Caddesi üzerindeki…

GEPOSB’dan Gebze’ye doğru gelirken merkez mezarlık ve Gebze Belediyesi Mevlana Sabit Pazarı geçildikten sonra ilk dörtyoldan sağa dönünce 100 – 200 metre mesafede yer alan Gebze Adliyesi’nde suç duyurusunda bulunacak.

İhtarname şöyle:

 

https://www.gebzehaber.net/ayhan-metalda-kazan-patladi-2-yarali-67796h.htm” adresinde, 25 Ekim 2020 tarihinde, “Ayhan Metal’da kazan patladı: 2 yaralı” başlığı ile yayımlanan haberde, şirketimizde kazan patlaması şeklinde bir hadise yaşandığına dair asılsız yayın yapılmıştır.

Söz konusu haberde iddia edildiği gibi fabrikamızda kazan patlaması olayı gerçekleşmemiş olup; küçük çaplı bir iş kazası yaşanmıştır. Yaşanan bu kaza sonrası iki çalışma arkadaşımız hafif şekilde yaralanmış olup; şirketimiz tarafından arkadaşlarımıza gerekli tıbbi müdahalelerin yapılması sağlanmıştır. Döküm sanayisi sektöründe faaliyet gösteren bir firma olarak; çok ender de olsa, bu tür bir kaza ile karşılaşmış olmak bizleri de üzmüştür.

Yayından kaldırılmasını talep ettiğimiz içerikte, bu olayın gerçeğe aykırı biçimde, ‘kazan patlaması’ olarak haberleştirilmesi, şirketimizin haklarını ihlal eder nitelikte olduğu kadar, kamuoyunu yanıltıcı niteliği itibariyle de kamu yararına aykırı düşmüştür.

Bu nedenlerle, her türlü haklarımız saklı kalmak kaydıyla, işbu ihtarnamenin tarafınıza tebliğinden itibaren 24 (yirmidört) saat içerisinde, “https://www.gebzehaber.net/ayhan-metalda-kazan-patladi-2-yarali-67796h.htm” adresinde, 25 Ekim 2020 tarihinde, Ayhan Metal’da kazan patladı: 2 yaralı” başlığı ile yayımlanan haberin yayından kaldırılmasını, aksi halde hakkınızda yasal işlem başlatılacağını ihtaren bildiririz.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.