Aygün, 90’lı Gençlerle Buluştu

Aygün, 90’lı Gençlerle Buluştu

  AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Çayırova İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen “90’lı Gençlerle Buluşuyoruz” programı...

 

 

AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Çayırova İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen “90’lı Gençlerle Buluşuyoruz” programı çerçevesinde 1990 ve üstü doğumlu gençlerle bir araya geldi. Programda Aygün’e, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen, ilçe ana kademe yöneticileri eşlik etti. Türkiye’nin dünü ve bugününün konuşulduğu, AK Parti iktidarı ile değişen ve büyüyen Türkiye’nin ele alındığı programda AK Parti iktidarı öncesinde yaşanan sorunlarda masaya yatırıldı.

 

“KAPI KAPI GEZECEĞİZ”

İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, öncelikle katılım sağlayan tüm gençlere teşekkürlerini sundu. Çayırova ilçesindeki genç nesil potansiyelini gördüklerini ve her zaman gençlerle iç içe olduklarını vurgulayan başkan Akın, “Yeni programlarda giderek artan gençlik potansiyelini bilgilendirerek partimizin hedeflerini sokak sokak, kapı kapı gezerek anlatmaya devam edeceğiz. AK Parti’nin ve AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere olan ilgisini anlatmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

2014 YEREL SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ

 

AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Türkiye’nin dünü, bugünü ve yarınları hakkında AKP iktidarı tarafından yapılan yatırımlara değindi. AKP iktidarı ile gelen gücü, istikrarı devam ettirmek için 2014 yerel seçimlerinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Aygün, bu seçimde gençlerin de çok önemli bir karar vermeleri gerektiğini, geleceklerine yön verecek bir adım atacaklarını söyledi. Aygün daha sonra Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Orhan Keskin ve belediye başkanı aday adayları ile bir araya geldi. SKM Başkanı ve belediye başkan adayları ile bir süre sohbet eden Aygün, Çayırova programını noktaladı.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.