AYDIN NOKTAYI KOYDU

AYDIN NOKTAYI KOYDU

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın basın açıklaması yaparak son günlerde gündemi meşgul eden konulara açıklık getirdi.

Başkan Aydın şu açıklamaları yaptı; “Son günlerde Gebze kamuoyunu meşgul eden bazı dedikoduları başta Gebzespor Başkanı Sayın Recep Avcı olmak üzere tüm kulüp Başkanlarımızla değerlendirerek son noktayı koyduk. Başından bugüne kadar Gebze’deki kulüp başkanlarımızı bilgilendirerek geldiğimiz bugünkü noktada yine kulüp başkanlarımızla birlikteyiz.

Kulüp başkanlarımız Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’e Büyükşehir Belediye başkan vekili Yaşar Çakmak’a ve Gebzespor Kulüp Başkanı Recep Avcı’ya “Gebze’mize yapılan her hizmet için teşekkür ederiz” dediler.

Gebze’de yapılan metro durağının yanındaki küçük idman sahası içinde, Alaattin Kurt Stadyumu’nun zemininin suni çim olarak değişmesi, yapılan ışıklandırmaya ve çevre düzenlemesine de hiçbir kulüp başkanımız karşı olmadığını vurguluyor. Hatta ve hatta Gebze’de bulunan aklıselim bütün spor adamları ve spor camiası bu konuya destek vererek teşekkür ediyor.

Bu anlamda 18 Aralık Cuma günü Gebze’de bulunan Amatör Evinde Kulüp Başkanlarımızla tekrar bir araya gelerek bu konu hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bütün kulüp başkanlarımız bu yapılan projeleri desteklediklerini belirtirken Kirazpınar Bölgesi’ne, Askeri Kışla’daki alanda ve Pelitli köyü Bölgesine yapılacak olan stadyumların bir an önce yapılarak Gebze gençlerinin hizmetine sunulmasını beklediklerini ifade ettiler. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün daha önceden vermiş oldukları sözleri tutacağından hiçbir başkanımızın şüphesinin olmadığını ifade ediyoruz.

Ayrıca Gebzespor Başkanımız Recep Avcı, “Tavşancıl Salih Gün Stadyumu’nun yanında Gebzespor’a yapılan Gebzespor Kamp Tesisleri için Büyükşehir belediye başkanımız sayın Tahir Büyükakın’a Gebze spor camiası adına teşekkürlerini iletti ve ayrıca Gebze Belediyesi tarafından yapılması planlanan Muallimköy tesisleri içinde Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum