Aydın ile Ağa ilçe ilçe kulüpleri bilgilendiriyor

Aydın ile Ağa ilçe ilçe kulüpleri bilgilendiriyor

TFF’nin amatör futbol liglerini oynatma kararı alması ve kitapçığı yayınlamasının ardından ASKF Başkanı Murat Aydın önceki gün İzmit ilçe dahilindeki kulüplerin temsilcileriyle toplantı yaptı.

Ferruh Duygu Tesisleri’ndeki basketbol sahasında gerçekleştirilen toplantıya katılım bir hayli fazlaydı. Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa da toplantıda hazır bulundu. ASKF Başkanı Aydın, ekim ayıyla birlikte ligleri başlatacakları bilginini verip kulüpleri hazırlık yapmaya davet etti. İl Temsilcisi Ağa TFF’den sağlıkla ilgili talimatı beklediklerini söyledi, “Belli kriterler mutlaka getirilecektir. Aşı olma zorunluğu gibi. Talimat gelir gelmez sizlerle paylaşacağım” dedi. Ağa, ilk olarak U14 kategorisini başlatacaklarını, Amatör Süper Lig ve 1.Küme’nin startını ise ekimin ikinci veya üçüncü haftasında vermeyi planladıklarını söyledi.

 

EVRAKLAR HAZIRLANIYOR

Ağa, daha sonra sırasıyla U16 Ligi ve 2.Küme’nin başlayacağını, mart ayından sonra ise U11 ve U12 liglerini oynatacaklarını söyledi. Futbolun patronu Mithat Ağa yeni sezon evraklarının hazırlandığı bilgisini de verdi, “Hangi kategorilerde lige katılım sağlayacağınızı bildirin, ona göre statüleri belirleyeceğiz” dedi. ASKF Başkanı Murat Aydın ile Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa önümüzdeki günlerde diğer ilçeleri de ziyaret ederek kulüpleri bilgilendirecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.