AYDIN HAZİRAN'I İŞARET ETTİ

AYDIN HAZİRAN'I İŞARET ETTİ

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın Covid19 salgını sürecinde bütün kulüp başkanlarını tek tek arayarak hal hatır soruyor.

BAŞKAN DEDİĞİN BÖYLE OLUR

Toplum olarak olağanüstü bir süreçten geçtiklerini kaydeden  Aydın, ' İhtiyaç sahiplerine maske ve gıda yardımı konusunda destek verebiliriz. Biz hazırlıklarımızı yaptık. Birbirimize her konuda destek vermemiz gereken bir süreç yaşıyoruz. Hiçbir şey yapamıyorsak bile yakınlarımızı arkadaşlarımızı arayarak moral vermeliyiz' ifadelerine yer verdi.

Aydın konuşmasını şu şekilde sürdürdü;  'Muhteşem çalışan bir sağlık bakanlığımız var. Onların gayretlerine ve uyarılarına bizde toplum olarak uyarsak bu süreci en az hasarla atlatacağımızı düşünüyorum. Haziran ayının ilk haftalarına doğru bu sürecin kontrol altına alınabileceğini tahmin ediyorum.  Futbolu, yeşil sahaları dostlarımızı çok özledik. Birbirimize yeniden sarılacağımız günleri bizde özlemle bekliyoruz, biraz daha sabretmeliyiz'diye konuştu.

GÜÇLÜ BİR SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜYÜZ

Aydın, bu süreçte neler yaptığıyla ilgili açıklamalarını sürdürürken “Biz spor ailesi olarak, sürekli, yıl boyunca ailemizden ayrı kalıyoruz. Maçları takip ediyoruz, deplasmanlara gidiyoruz. İşimizin başında gece gündüz durmaya çalışıyoruz. 7/24 çalışıyoruz desem yalan olmaz. Bu arada yine 55 yaş üstü yönetici başkanı ağabeylerimizi arıyoruz, onların halini hatırını soruyoruz. İhtiyaçlarını soruyoruz ve destek olmaya çalışıyoruz. Bu arada ücretsiz maske de dağıttık ve dağıtmaya devam edeceğiz. 

 

ONLİNE HAZIRLIK

Aydın, toplantılarımızı da online olarak yapacağız, bunun da altyapısını hazırlıyoruz. Yakında hizmete girmesi için mücadele ettiklerini dile getirerek sözlerini şöyle noktaladı; 'Devletimizin yaptığı çalışmaları konusunda da Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, bakanlarımız, sağlık bakanımız, sağlık çalışanlarımız, emniyet güçlerimiz ve diğer kamu personelimiz, olağanüstü bir gayret sarf ediyor. Bizler de elimizden geldiği kadar destekçi olmaya çalışıyoruz. Güçlü bir Sivil Toplum Örgütüyüz. Duyarlı davranıyoruz ve hepsine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Zaten spor ailemiz içerisinde çok sayıda sağlık çalışanı var. Onlarla sürekli irtibat kuruyoruz. İhtiyaçlarını soruyoruz, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu günler olağanüstü birlik ve beraberlik günleridir. El ele verme günleridir. Onun için de kesinlikle kimseyi yalnız bırakmamak gerekiyor. İnşallah kısa sürede bu salgından kurtulacağız. Ligi haziran ayında başlatacağız. Bunun başka bir açıklaması yok, ama durum da ortada. Kimse önünü göremiyor. İngiltere Premier Ligi’nden tutun da en ücra köşedeki liglere kadar hiçbir şeyin kesin bir durumu yok. Onun için bizler de haziran ayına öngörüyoruz. TFF’mizin verdiği bilgiler neticesinde bu kararları alıyoruz. Bakanımız da bu konuda gereken açıklamayı yapacaktır. Federasyon başkanımız zaten haziran ayını işaret etti. Hatta 12 Haziran diye tarih bile verdi, ama dediğim gibi o gün de şartları neler olur bilemeyiz. Sabredeceğiz ve lütfen evimizden çıkmayacağız. Hastalarımıza ve ailelerine tekrar geçmiş olsun diyorum, ölenlerimize de başsağlığı diliyorum.02194dfa-3067-4046-8a7e-79d87a47d5ad.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum