Aydın, Haydar Aliyev Kültür Evi’ni Ziyaret etti

Aydın, Haydar Aliyev Kültür Evi’ni Ziyaret etti

Gebzeli iş insanı Ali Kemal Aydın, 26 Şubat 1992’de Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ Bölgesi'nde Hocalı'da yapılan katliamın 30. yıl dönümünü nedeniyle Kocaeli Haydar Aliyev Kültür Evi’ni ziyaret etti.

Kocaeli’de bulunan Haydar Aliyev Kültür Evini ziyaret eden Gebzeli iş insanı Ali Kemal Aydın, Türkiye Azerbaycanlılar Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bilal Dündar ile bir süre görüştü. Aydın, Başkan Dündar'dan Hocalı katliamı hakkında bilgi aldı Azerbaycan halkının yaşadığı acıları paylaştığını belirtti. Hocalı katliamın 30.yıldönümünde Kocaeli Haydar Aliyev Kültür Evinde bulunan Katliam Müzesini gezen Gebzeli iş insanı Ali Kemal Aydın, müzede yayınlanan fotoğrafları inceledi ziyaret defterine Azerbaycan halkının acılarını paylaştığını not düştü ve yaşananlar hakkında başkan Bilal Dündar’dan bilgi aldı.

 

ATATÜRK SEVDALISINA TABLO HEDİYE ETTİ

Kocaeli’de bulunan Haydar Aliyev Kültür Evini ziyaret eden Gebze Sevdalısı iş insanı Ali Kemal Aydın, kendisi için çok önem arz eden bu ziyarette Dernek Başkanı Bilal Dündar’a gösterdiği samimiyet ve verdiği bilgilerden ötürü teşekkür etti. Aydın, “Bir ülke ve Mustafa kemal Atatürk sevdalısı Bilal başkanıma bu güzellikleri için kendimi sorumlu kılıyorum bize düşen her hangi bir sorumlulukta her zaman yanlarında olmak benim görevimdir” dedi

 

“BU TABLO BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR”

Önemli Devlet bilgileri ve donanımı ile örnek bir yönetici ve eğitimci Türkiye Azerbaycanlılar Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı ve Kocaeli Haydar Aliyev Kültür Evi Başkanı Bilal Dündar yaptığı açıklamada, "Bu anlamlı günde ziyaretleri ile bizi onurlandıran Gebzeli iş insanı abimiz, kardeşimiz Ali Kemal beye değeri asla ölçülemeyecek Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün tablosu ve nazik ziyareti bizi ziyadesiyle onurlandırmıştır kendilerine bizde çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

aydin-2-001.jpg

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum