Aydın Ankara’da Babacan ile görüştü

Aydın Ankara’da Babacan ile görüştü

DEVA Partisinde siyasete başlayan Gebzeli iş insanı Ali Kemal Aydın, DEVA Partisi Genel Başkan Ali Babacan’ı parti genel merkezinde ziyaret etti.

Ali Kemal Aydın Ankara ziyaretinde Babacan’ın Baş Danışmanı Kerem Altun tarafından Deva Partisi genel merkezinde karşılandı. Ali Kemal Aydın bir süre görüştüğü Baş Danışman Kerem Altun’a gösterdiği yakın ilgi ve samimiyeti için teşekkür etti.  Gebze ve bölgesinde kurum ve kuruluşlara yaptığı ziyaretlerde geleneksel hale getirdiği tablo hediye geleneğini Ankara’da da sürdüren Ali Kemal Aydın, Babacan’ın Başdanışmanı Kerem Altun’a 3 boyutlu Atatürk tablosu hediye etti. Altun, Ali Kemal Aydın’a tablo için teşekkür etti.

 

BABACAN’A  ‘HER GÖREVE HAZIRIM’ DEDİ

Bölgesine, bölge halkına vefa borcu olduğunu belirten Aydın, genel seçimlerde partisinin başarısı ve iktidarı için çalışacağını, verilecek her göreve hazır olduğunu söyledi. Daha öncede görüştüğü Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile parti genel merkezinde yeniden bir araya gelen ve çalışmaları hakkında bilgi sunduğu genel başkan Babacan tarafından oldukça olumlu ve samimi karşılanan Gebzeli Ali Kemal Aydın’a önemli açıklamalarda bulunan Babacan, “Anlattıklarınız beni çok mutlu etti. Halkımızın çaresizliğine hep beraber son vermek, ülkemizi yaşanan sorunlardan kurtarmak için çalışıyoruz. Yaptığınız çalışmalarla teşkilatlarımızın başarısını arttıracağız. Kocaeli bizim en başarılı ilimiz,  Gebze teşkilatımız çok iyi şeyler yapıyor,  sizin de bu çalışmalara destek vermeniz ne güzel, hayırlı olsun” dedi.

 

ali-1.jpg

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.