Aydemir’den Gümüş Spor’a ziyaret

Aydemir’den Gümüş Spor’a ziyaret

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, Gümüş Spor Kulübü Başkanı Adem Çelik Kadıgil’i ziyaret etti.

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir parti çalışmaları kapsamında STK, kurum ve kuruluş ziyaretlerini de aralıksız sürdürüyor. Kısa süre önce yapılan Kongre ile Gümüş Spor Kulübü Başkanlığına seçilen Adem Çelik Kadıgil’e İlçe yöneticileriyle birlikte tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Aydemir, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ‘Son Tanık’ kitabınıda hediye etti.

 

“TEBRİK EDİYORUM”

“Öncelikle Adem hocamızı tebrik ediyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum’’ diyen Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, ‘’Adem hocamız çok uzun yıllardır bölgemizde alanında çok büyük hizmetler yapmış ve bir çok başarıya da imza atmıştır. Şöyle bir eskiye dönüp baktığımızda imkansızlıklar içerisinde bölgemizde o yıllarda yaşayan gençlerimizi hem bedenen hemde sosyal olarak doğru bir yola sevk ederek toplumsal olarakta çok faydalı olmuştur. Bundan sonrası içinde inşallah aynı inanç ve duruşla Adem hocamızın yeni yeni başarılara imza atacağını düşünüyorum’’ dedi. Adem Çelik Kadıgil’e tebriklerini sunan Aydemir, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ‘Son Tanık’ kitabını hediye ederek hatıra fotoğrafı çekildiler.

 

ÇELİK TEŞEKKÜR ETTİ

Gümüş Spor Kulübü Başkanı Adem Çelik Kadıgil, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir ve yönetimine teşekkür etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaret daha sonra toplu resim çekilerek son buldu.

 

ziyaret-2-007.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.