Ayar’dan yoğun mesai

Ayar’dan yoğun mesai

Hafta içi her gün çeşitli programlar düzenleyerek sürekli ilçe halkı ile iç içe olan ve vatandaşlarla güçlü bağlar kuran AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, hafta sonunda da yoğun bir mesai programı gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz ay Mevlana Mahallesindeki Roman vatandaşları ziyaret eden AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve Partililer, hafta sonu da İnönü Mahallesinde ikamet eden Roman vatandaşlarla buluştu. Başkan Ayar’a yoğun ilgi gösteren Roman vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Ayar ve ekibine teşekkür ettiler.

BİZ BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ

İnönü Mahallesindeki Roman vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Ayar, “Ülke olarak çok çeşitli bir yapıya sahibiz. Bu topraklarda beraber yaşamaktan mutluyuz. Tüm dinamiklerimizle her zaman bir ve beraber hareket etmeye devam edeceğiz. Bizlerin arasına nifak tohumları ekenler boşuna uğraşmasınlar. Herkes bizim kardeşimizdir. Biz biriz ve beraberiz. Roman vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için elimizden geleni yapıyoruz.

Bu nedenle her zamankinden daha fazla çalışacağız. Milletimizin teveccühünü kazanmak için yola çıktık. . Gebze’de girmediğimiz ev sıkmadığımız el kalmayacak’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.