Ayar Dilovası’ndan aday adayı

Ayar Dilovası’ndan aday adayı

 AKP’de önümüzdeki dönem yerel seçimlerde aday adaylığı  için son zamanlara girilirken Vehap Ayar, Dilovası Belediye Başkan aday adaylığını...

 

AKP’de önümüzdeki dönem yerel seçimlerde aday adaylığı  için son zamanlara girilirken Vehap Ayar, Dilovası Belediye Başkan aday adaylığını AKP Dilovası İlçe teşkilatında başvuru evraklarını Başkan Vekili Fazıl Korkmaz’a  verdi. Belediye Başkan aday adayı Vehap Ayar’ı  İl Yönetim yöneticisi Hakkı Nalbant, Eski ilçe başkanı ve aday adayı İlhan Yıldırım, aday adaylarından Halit Yaşar, Necati Temiz, Ali Toltar, Cemil Memiş, Yasin Turak, Gençlik Kolları Başkanı Suat şık, mahalle muhtarları, Vehap Ayar’ın eski komşuları  ve çok sayıda partili katıldı.

İNSAN MERKEZLİ HİZMET

 

Belediye Başkan aday adayı Vehap Ayar,  hedefinin insan merkezli hizmet anlayışı olduğunu söyledi. Belediye Başkan aday adaylarının hizmet yarışı değil, bir hizmet bütünleşmesi olarak değerlendiriyorum, yani hizmet yarışında geri kalan veya aday olmayan arkadaşımız burada kendini hizmetten alımı koyacak; hayır kesinlikle koymayacak ve koymaması gerekir. Biz AK Parti’deki anlayışın böyle olduğunu biliyoruz. Onun için diğer partilerden bizi ayıran nokta budur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.