Ayar; ‘39 mahallede de birinci parti olduk’

Ayar; ‘39 mahallede de birinci parti olduk’

*AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, 24 Haziran seçimlerinde Gebze’de 39 mahallede birinci parti olarak çıktıklarını ifade etti.

 

 

 

AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar dün bir basın toplantısı düzenledi. İlçe binasında düzenlenen basın toplantısına ilçe başkanı İrfan Ayar’ın yanı sıra ilçe kadın kolları başkanı Senay Cebelli Önder ile ilçe yöneticileri hazır bulundu. 24 Haziran seçimleri ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan AKP’li İrfan Ayar, “24 Haziran seçim zaferi nedeniyle Gebze halkına verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde birlikte çalıştığımız MHP ve BBP teşkilatlarıyla ve İlçe Başkanlarına teşekkür ediyoruz. AK Parti’de siyaset yapmak hem çok kolaydır, hem de çok zordur. Kolaydır, çünkü Erdoğan gibi bir liderimiz var.

toplu-001.jpg

10 BİN YENİ YAPTIK

AK Parti teşkilatları diğer partilerde olmadığı kadar dinamik bir yapıdadır. Bu yapı içerisinde binin üzerinde görev alan arkadaşlarımız var. Diğer istişare ve sandık kurularımızı da sayarsak 3 bin kişi eder. Şu anda Gebze’de 42 bin üyemiz var. Göreve geldiğimiz günden bugüne 10 bine yakın yeni üye yaptık. Yılsonu 50 bini geçmeyi hedefliyoruz. Seçim süresinde Türkiye’nin en büyük SKM’sini kurduk. Geçmiş dönemde görev yapan herkesi çalışmaya dahil ettik. Gebze’de 7-8 ekiple beraber programlar yaptık. Başarının sırrı birlik ve beraberlikten geçer. Teşkilatlarımızı bu nedenle dedikodudan uzak tuttuk. Hak edeni, hak ettiği makama getirdik.

39 MAHALLEDE DE BİRİNCİYİZ

24 Haziran seçimlerinde sadece Eskihisar Mahallesi’nde geride kaldık. 39 mahallede birinciyiz. AK Parti hizmet partisidir. Şu an önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Bunun için var gücümüzle çalışacağız. Başkan adayı, genel merkezin belirlediği bir isim olacak. Aday belirleme de kamuoyu, teşkilat yoklamaları, çalışkan olması göz önünde bulundurulacak. Birilerini öne çıkarmak, birilerinin önünü kesmek gibi bir tavır söz konusu değil. AK Parti’nin girişi kapısı vardır, çıkış kapısı yoktur. Aramıza fitne tohumu ekmek isteyenler başarıya ulaşamayacaktır.” diye konuştu.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.