Ayak Tenisi Turnuvası tamamlandı

Ayak Tenisi Turnuvası tamamlandı

Gölcük’te 17 Ağustos Spor Salonu’nda oynanan Kaymakamlık Kupası Ayak Tenisi Turnuvası’nda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

126 ÖĞRENCİ KATILDI
Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle, “Gölcük’te Öğrenciysen” projesi kapsamında, ortaokul ve liseler arasında Kaymakamlık Kupası Ayak Tenisi Turnuvası düzenlendi. Üç gün süren turnuvaya Gölcük’ten 10 Ortaokul’dan 60 öğrenci, 11 Lise’den 66 öğrenci katıldı.
BÜYÜK ÇEKİŞME YAŞANDI
Büyük çekişme içinde gerçen karşılaşmalardan sonra ödül töreni, Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda yapıldı. Ödül törenine; İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, belediye birim müdürleri ve öğrenciler katıldılar.
MADALYALAR VERİLDİ
Lise genç erkekler kategorisinde birinci olan İhsaniye Meslek, Teknik Anadolu Lisesi, ikinci olan Atatürk Anadolu Lisesi, üçüncü olan Hacı Halit Erkut Anadolu Lisesi’ne; Ortaokul yıldız erkekler kategorisinde birinci olan Yazlık Tabosan Ortaokulu’na, ikinci olan Gölcük Ortaokulu’na, üçüncü olan Atatürk Ortaokulu’na kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.