Ayak tenisçilerimiz Pamukkale’deydi

Ayak tenisçilerimiz Pamukkale’deydi

Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası Finalleri 16-17 Ekim 2021 tarihlerinde Pamukkale Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası Finalleri 16-17 Ekim 2021 tarihlerinde Pamukkale Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Geçtiğimiz ay içinde 81 ilde bölge birinciliğinde mücadele ederek Türkiye finallerine katılma hakkını elde etti. Bunlardan biri de Sakarya’da şampiyon olan Kocaeli Gençlik Spor takımıydı. Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de 2 bölgede birinci olan takımların katılımı ile Denizli’nin ev sahipliğiyle yapılan turnuvada, sporcularımız tecrübe kazandı.

 

MÜCADELE ETTİ

Trabzon Geldilerspor, Kayseri Tipocularspor, Kastamonu Doğaspor, Bingöl Solhanspor, Van Büyükşehir Spor Akademisi, Adana Karataş Belediyespor, Antalya Dekartspor, İstanbul Pendik Gençlikspor, Kütahya Merise Ormancılıkspor, Amasya Filenin Şehzadeleri, Bursa Baha Metalspor, Kocaeli Gençlikspor, Eskişehir Esbederspor, Edirne Doktorlar, Diyarbakır Çillibom, Erzurum Dadaşlar, KKTC Lefkoşe Karması ve Mağusa Karması ile Gaziantep Yeşilvadispor takımları Türkiye Şampiyonu olabilmek için mücadele etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.