Ay bugün Kova burcunda!

Ay bugün Kova burcunda!

Paranoyak olmamaya dikkat!Ay bugün de (24 Mart Cuma) Kova burcunda olmaya devam ediyor. Dört gün devam edecek olan Merkür ile Plüton arasındaki sert bir görünüm...

Paranoyak olmamaya dikkat!

Ay bugün de (24 Mart Cuma) Kova burcunda olmaya devam ediyor. Dört gün devam edecek olan Merkür ile Plüton arasındaki sert bir görünüm devam ediyor. Gerçekleri öğrenmek için içinizde çok büyük bir tutku ve hırs oluşabilir. Adeta takıntılı bir tavra bürünebilirsiniz. Bu yüzden de paranoyalara karşı dikkatli olun!

Ay bugün de (24 Mart Cuma) Kova burcunda ilerlemeye devam edecek. Merkür ile Plüton arasında dört gün sürecek olan sert bir görünüm meydana gelecek. Kendinizi sadece bilgiyle savunabileceğiniz bir gün. Gerçekleri öğrenmek için içinizde çok büyük bir tutku ve hırs oluşabilir. Bu yüzden dikkatli olunması gerekir.

Çok fazla eleştiri alabileceğiniz veya çok fazla eleştiri yapabileceğiniz bir gün. Fakat dikkat edin ve sözlerinizle kalp kırmayın. Bugün ökült konulara eğilim artabilir. Büyü, maji gibi konular hakkında araştırmalar yapılabilir. Günlük sohbetler cinsel içerikli olabilir, cinsel içerikli ürünler satın alabilirsiniz. Fantezi oyuncakları, kondom, kayganlaştırıcı..vb. Yaşamınızda gerçekleri öğrenmeye karşı adeta takıntılı bir tavra bürünebilirsiniz. Paranoyalara karşı dikkatli olun! Gereksiz kıskançlıklardan kaçının. Resmi işlerinizi hallederken, resmi makamlarda iletişim kuracağınız kimselere karşı daha yapıcı ve nazik davranmaya çalışın.

Bugün diğer insanlarla iletişimi zorlamak, baskıcı iletişim kurmak, başınıza sadece daha çok iş açmanıza yardımcı olur. Projelerinizi, fikirlerinizi kimselerle paylaşmamaya özen gösterin. Bilgi hırsızlıkları gündeme gelebilir. İnternet üzerinden alışveriş yaparken dikkat edin! Güvenmediğiniz sitelerden alışverişler yapmayın.

"Kaynak:Sözcü"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.