Avusturya’dan gelip Gebze’de restoran açtılar

Avusturya’dan gelip Gebze’de restoran açtılar

 30 yıldır Avusturya’nın Salzburg şehrinde yaşayan üç Türk kardeş, Gebze’de lahmacun ve ızgara restoranı açtılar. Ersin, Barış ve Kamil Dönmez...

 

30 yıldır Avusturya’nın Salzburg şehrinde yaşayan üç Türk kardeş, Gebze’de lahmacun ve ızgara restoranı açtılar. Ersin, Barış ve Kamil Dönmez isimli kardeşler, Türkiye’de kalıcı bir iş kurmak ve temelli yerleşme kararı verdikten sonra Gebze’nin Arapçeşme Mahallesi’nde Çeşme Restarant’ı kurdular. Daha önce Alp dağlarında turizm sektöründe çalışan üç kardeş, “Yaptığımız araştırmada bu bölgede böyle bir işletme ihtiyacı olduğunu gördük. Burada kalıcı olmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştular.

TEMİZLİK, KALİTE, LEZZET

 

Lahmacun, pide ve ızgara konseptinde hizmet sunacaklarını belirten Dönmez kardeşler, temel prensiplerinin ise temizlik, kalite ve lezzet olduğunu söylediler. Özellikle lahmacun ve pideyi tutturmak istediklerini belirten Dönmez kardeşler, “Bu iş için özel fırın yaptırdık. 30 yıllık ustamız var. En kaliteli unu ve eti kullanıyoruz. Kaliteden, temizlikten ve lezzetten kesinlikle ödün vermeyeceğiz” diye konuştular. Arapçeşme Mahallesi Kavak Caddesi üzerinde hizmet vermekte olan Çeşme Restaurant, resmi açılışını ise 7 Ekim Pazartesi günü bugün saat 11.00’de gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.