Avukat Murat Gülbiçim meclis üyeliği için başvurdu

Avukat Murat Gülbiçim meclis üyeliği için başvurdu

AK Parti Körfez İlçe Grup Başkan Vekili Av. Murat Gülbiçim, Körfez Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylığı dosyasını AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan’a teslim etti.

AK Parti'de meclis üyeliği aday adaylık başvuruları devam ediyor. AK Parti Körfez İlçe Grup Başkan Vekili Av. Murat Gülbiçim, Körfez Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunda bulundu. Gülbiçim, evraklarını AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan’a teslim etti.

YENİDEN KÖRFEZ BELEDİYESİ MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN ADAY ADAYI OLDUM
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Murat Gülbiçim, “Türkiye Yüzyılı için yılmadan, yorulmadan çalışmaya, gayret etmeye devam edeceğiz. Hangi sıfatla, hangi kademede olursa olsun Ak Davamıza hizmet edeceğiz. Bir kez daha hem genel ve hem de yerelde hizmetin adının Ak Parti olduğunu ispat edeceğiz. Bu yöndeki arzumuzu gerçekleştirebilmek adına yeniden Körfez Belediyesi meclis üyeliği için aday adayı oldum.
Yüce Mevla'dan hakkımızda hayırlı olanı nasip etmesini niyaz ederim” dedi


MURAT GÜLBİÇİM KİMDİR?
1984 yılında Tütünçiftlik’te doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Körfez’de tamamladı. Lisans eğitimini Maltepe Üniversitesi – Hukuk Bölümünde tamamladı. Serbest Avukat olarak çalışmakta.
Kızılay Körfez Şubesi Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği, Körfez Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu Üyeliği, Körfez Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kızılay Körfez Şube Sekreterliği görevlerini icra etmektedir.
Evli ve bir çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.